Välkommen till den svenska webbplatsen!

Menu

Välj språk

flag

Läs mer om våra varumärken

cupnoodles demae ramen

CUPNOODLES MUSEUM

UTSTÄLLNINGAR OCH ATTRAKTIONER

Chicken Ramen-fabriken

Gör din egen, handgjorda Chicken Ramen i fabriken. Du får gå igenom hela processen från att knåda, kavla ut, ångkoka och smaksätta vetemjölet och torka det med snabbfriteringsmetoden.

Min CUP NOODLES-fabrik

Skapa din alldeles egen Cup Noodles-förpackning som inte finns någon annanstans i världen. Till koppen som du designar får du välja din favoritsoppa bland fyra alternativ samt fyra smaksättningar bland tolv alternativ.

CUP NOODLES-parken

I denna enorma park får du en virtuell upplevelse av hur det är att vara en nudel i en fabrik. Du får gå igenom hela tillverkningsprocessen, från att göra nudlarna till att frakta dem.

Lådor för kreativt tänkande

De centrala delarna i Momofuku Andos ord – tanke och handling – sammanfattas med sex nyckelord och uttrycks i en ny sorts modern konst.

Historien bakom Momofuku Ando

Genom att blanda bilder från hans liv med vackra illustrationer guidar en omfattande, 58 meter lång panorama dig genom Momofuku Andos liv som han vigde åt att skapa ny mat.

NOODLES BAZAAR – VÄRLDENS NUDLAR

Vid denna matattraktion får du smaka på många olika typer av nudlar från hela världen, precis som Momofuku Ando gjorde när han reste längs ”nudelvägen” på jakt efter nudlarnas ursprung.

Snabbnudlarnas historiekub

En otrolig mängd förpackningar visar hur snabbnudlarna, som startade med Chicken Ramen, växte till en global matkultur.

Momofuku-bion

MOMOFUKU TV använder CG-animering för att berätta historien om hur Momofuku Ando övervann svårigheterna för att kunna skapa uppfinningar som blev viktiga för hela världen.

Momofukus arbetsskjul

Detta är en sanningsenlig uppbyggnad av arbetsskjulet där Chicken Ramen, världens första snabbnudlar, uppfanns.

Museibutik

I butiken hittar du originalsaker från CUPNOODLES MUSEUM och annat som rör snabbnudlar. Många av sakerna i butiken finns bara i begränsad upplaga och går inte att köpa någon annanstans.

CUP NOODLES Marble Coaster

I ett fönster åker 4 000 kulor längs en bana som ser ut som en fabrik. Se på när kulorna snabbt åker runt bland de många olika prylarna i banan.