Välkommen till den svenska webbplatsen!

Menu

Välj språk

flag

Läs mer om våra varumärken

cupnoodles demae ramen

KONCERNENS FILOSOFI

https://cdn.marketing-cloud.io/wp-content/nissinfoodseu/uploads/2020/11/04015517/earth-food-creator.png

Inom Nissin Foods Group utforskar man olika möjligheter för livsmedel och skapar drömlika, läckra smaker. Vi bidrar till samhället och vår planet genom att förse människor världen över med den njutning och glädje som bara mat kan ge.

Med termen ”EARTH FOOD CREATOR” vill vi ge uttryck för vår önskan om att bidra till världen och människorna som lever på den genom att tillverka mat, som utgör grunden för allt liv. Sädesslag som växer i jorden är utgångspunkten för all mat, och Nissin Foods Groups uppdrag är att skapa och fortsätta producera livsmedel från jordens rikedomar och dess värdefulla mark.

 

BESTÅENDE VÄRDERINGAR

Koncernens filosofi bygger på fyra lärosatser som togs fram av Nissin Foods grundare Momofuku Ando. Grundarens anda som uttrycks i dessa lärosatser utgör grunden för de bestående värderingar som vägleder Nissin Foods Group.

Freden kommer till världen när det finns tillräckligt med mat

Freden kommer till världen när det finns tillräckligt med mat

Mat är den viktigaste stöttepelaren för mänskligt liv. Man kan endast diskutera kultur, konst och idéer när man har tillräckligt med mat. Om det uppstår ett avbrott i matförsörjningen kommer ett land med all sannolikhet att följa en negativ utveckling och konflikter kommer utan tvivel att uppstå. Nissin Foods Groups affärsverksamhet har sitt ursprung i denna grundläggande mänskliga princip.

Producera livsmedel för samhället

Producera livsmedel för samhället

En kreativ anda är det viktigaste av allt för ett företag. Kreativitet innebär en kraft att skapa innovativa produkter genom nya idéer och tekniker. Nissin Foods Group producerar livsmedel för samhällets skull. Vi skapar en ny matkultur och förser människor över hela världen med glädje och inspiration.

Ät smart för skönhet och hälsa

Ät smart för skönhet och hälsa

Begäret att stilla hungern och tillfredsställa smaklökarna är en vanlig instinkt hos alla människor. Det är dock inte matens enda roll. Maten är också viktig för att bygga starka kroppar och bevara hälsan. Eftersom en stark och hälsosam kropp är resultatet av en bra kost strävar Nissin Foods Group efter funktionell mat och förespråkar en smart kosthållning.

Matrelaterade jobb är heliga

Matrelaterade jobb är heliga

Livsmedelsproduktion är ett yrke som främjar själva essensen av liv. Av denna anledning måste de som jobbar inom livsmedelsbranschen ha en ren livskraft som inspirerar dem till att jobba för samhället och bidra till bättre hälsa och fred världen över. Att jobba med livsmedel är ett heligt yrke och det är Nissin Foods Groups uppdrag att förse världen med säker, utsökt och hälsosam mat.