Välkommen till den svenska webbplatsen!

Menu

Välj språk

flag

Läs mer om våra varumärken

cupnoodles demae ramen

KVALITET

NISSINS KVALITETSGARANTI

Kvalitet är vår filosofi. Som en ansvarstagande livsmedelsproducent står matkvalitet och -säkerhet högst upp på prioriteringslistan hos oss på Nissin Foods. I hela vår verksamhet strävar vi efter att endast leverera produkter som konsumenterna kan känna sig trygga med, eftersom vi tror på att ta kundernas funderingar och bekymmer på allvar när det gäller matsäkerhet och -kvalitet.

SÄKERHET MED CERTIFIKAT

Nissins produktutbud i Europa produceras i vår fabrik i Ungern, Nissin Foods Kft., som har certifierats med International Food Standard-certifikatet (på den högre nivån, ”Higher-level”) samt med BRC-certifikatet (Grade A-nivån). Dessa certifikat hjälper oss att driva fabriken enligt lagstadgade och reglerande krav som har fastställts i syfte att säkerställa en säker och ren tillverkningsprocess. Vår tillverkningsprocess följer den Europeiska unionens livsmedelsförordningar, och på så sätt uppfyller våra produkter kraven i internationella standarder för livsmedelskvalitet.

Utöver detta har Nissin Foods Kft. i sin kvalitetspolicy förklarat att man endast ska tillverka produkter som är fria från genetiskt modifierade organismer (GMO) och hantera allergiframkallande ingredienser på ett ansvarsfullt sätt, i enlighet med EU:s livsmedelsförordningar.