Demae Ramen – snabbt och utsökt originellt.

Du vill väl också bara göra det som du tycker är gott? Och helst ska det gå riktigt snabbt också? I så fall passar våra Demae Ramen-soppor perfekt.​ De tillagas inte bara snabbt utan är även utsökt originella. De olika smakerna ger dig hela den kulinariska bredd som autentiska japanska ramennudlar har att erbjuda, och dessutom tusentals olika sätt för dig att skapa en helt egen nudelsoppa i restaurangkvalitet. Upptäck läckra recept här på vår sida eller följ bara din magkänsla och låt dig inspireras av den unika aromen i våra varierade ramensorter när du väljer ingredienser. Och när vi ändå pratar om att ”följa”: du hittar ännu fler läckra recept och alla nyheter om Nissin Demae Ramen på våra sociala medier.

Vi ser fram emot att kunna hälsa dig välkommen i vår växande Demae Ramen-gemenskap!

Vad betyder Demae egentligen?

Demae Ramen har funnits sedan 1968 och har från Japan erövrat hela världen. Fritt översatt betyder Demae ”en leverans”. Förr levererades nämligen färska ramen- och sobanudlar direkt till de hungriga kunderna till fots eller på cykel, och lite senare hämtade man till och med de tomma skålarna igen.

Vår Demae-leveranspojke pryder alltså inte bara förpackningen utan tar även med sig autentisk ramennjutning hem till dig – med ett leende.

Har du blivit sugen?
Följ oss på sociala medier!

Vill du inte missa någonting och alltid ha koll på de senaste recepten? Följ oss för de senaste nyheterna om Demae Ramen!
Close