Demae Ramen – snabbt och utsökt originellt.

Du vill väl också bara laga det som du tycker är gott? Och helst ska det gå riktigt snabbt också? I så fall passar våra Demae Ramen-soppor perfekt.​ De tillagas inte bara snabbt utan är även utsökt originella. De olika smakerna ger dig hela den kulinariska bredd som autentiska japanska ramennudlar har att erbjuda, och dessutom tusentals olika sätt för dig att skapa en helt egen nudelsoppa i restaurangkvalitet. Upptäck läckra recept här på vår sida eller följ bara din magkänsla och låt dig inspireras av den unika aromen i våra varierade ramensorter när du väljer ingredienser. Och när vi ändå pratar om att ”följa”: du hittar ännu fler läckra recept och alla nyheter om Nissin Demae Ramen på våra sociala medier.

Vi ser fram emot att kunna hälsa dig välkommen i vår växande Demae Ramen-gemenskap!

Vad betyder Demae egentligen?

Demae Ramen har funnits sedan 1968 och har från Japan erövrat hela världen. Fritt översatt betyder Demae ”en leverans”. Förr levererades nämligen färska ramen- och sobanudlar direkt till de hungriga kunderna till fots eller på cykel, och lite senare hämtade man till och med de tomma skålarna igen.

Vår Demae-leveranspojke pryder alltså inte bara förpackningen utan tar även med sig autentisk ramennjutning hem till dig – med ett leende.

Nu vet du varför Demae-budet med sitt sympatiska leende finns på alla våra förpackningar.

Asian Ramen Express

Asian Ramen Express – snabb njutning från Japan

Vi brinner för att ge dig den äkta smaken av Asien hemma hos dig. Oavsett vad du gillar för mat är vårt Demae-bud redo att ta sig från Japan till dig med din favoritsmak i väskan.

Tack vare de äkta japanska kryddorna i vår ramen kan du vara säker på att det han levererar får dina smaklökar att sjunga. När vårt Demae-bud knackat på hos dig tar det bara några minuter tills du kan njuta av ramen av högsta kvalitet – som om du vore i Japan.

Det är Asian Ramen Express med mottot: Instantly Prepared, Instantly Delicious!

Har du blivit sugen?
Följ oss på sociala medier!

Vill du inte missa någonting och alltid ha koll på de senaste recepten? Följ oss för de senaste nyheterna om Demae Ramen!
Close